Direktlänk till inlägg 9 maj 2011

Tänk, ett helt år :)

Av Anna - 9 maj 2011 12:05

Tjohoooo, i lördags hade vi ettårskalas för Vetokillen :) Den firades med märgbenstugg i trädgården :)

  


Gottgottigottgott :)

  


Cooooooool kille i solen :)

  


Lägger oxå in ett foto på det fem dagar gamla operations"såret". Helt fantastiskt att detta går att göra med artroskopi, så himla skönt att slippa långa sydda sår, Veto har ett stygn. Det sitter ju oxå så himla bra till så ingen tratt eller annat behövs, han kommer inte åt att varken slicka eller klia på det.

  


Imorgon ska vi på återbesök hos op.veterinär Helene, hoppas då på att få klartecken till att börja simma igen, har en simtid bokad på torsdag, hoppas vi får använda den ;)


Har fått lite klagomål ;) på att jag bara skriver om Veto nu för tiden, men det får ni ursäkta, för det är så att hans skötsel just nu tar upp mycket av min hjärntid. De andra två är precis lika välskötta och högt älskade som förut, men de kräver ju inte 200% fokus just nu, så är det och så kommer det att vara ett tag till. Basta !


  

Bästa Fiaskogubben, börjar bli rejält gammal i sitt sätt, han hör jätteilla och kroppen är stel. Men han är relativt pigg och mycket glad. Han bevakar oxå sin gård med järnhand från tomtgränsen som han gjort i över tolv år och trivs som fisken i vattnet med det livet. Han strosar runt härhemma och gör lite som han vill    Vi tar en dag i taget och är glada för varje dag som vi har honom hos oss.


  

Goa Blåbusen Pyton är numera hemmahund (pga lite olika anledningar).  Han är min bästa kompis vad gäller att få min kropp i form, han älskar att följa med på promenader, cykelturen och på mina gåggasvängar, det är hans rätta element här i livet, och så förståss att sova näranära matte i sängen.

 
 
Cissi

Cissi

9 maj 2011 12:54

Förstår så väl att all din fokus går åt till Vetos rehab, och inte sjutton är det väl någon som tror att du struntar i dina andra killar för det?!
I min blogg blir det ju mest Király och Impe av förklarliga själ men Elton finns ju med hela tiden han också även om det inte skrivs så mycket <3
Lycka till i morgon, håller tummarna att du får fritt fram med rehab nu!!!!

http://www.tripora.se

 
Ingen bild

Eva G

9 maj 2011 14:36

Grattis igen underbara Vetograbben <3
Gillar verkligen coolkille bilden :)

Han ser så gammal och vis ut, söte Fiasko. Han är faktisk lite lik Yoda i Starwars på bilden, och han är ju en vis man ;)

 
Sara

Sara

12 maj 2011 21:50

Herre Gud jag skäms har missat Vetos födelsedag så nu kommer ett STORT (lite sent) GRATTIS till stora killen <3 Håller alla tummar att det går bra med rehaben nu så att han snart är helt återställd!

http://www.sarastassar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 11 augusti 2015 09:59


Knott fyllde två år nu den 5augusti. Tror banne mej att nåt ramlade på plats i lilla flattefnatt hjärna exakt den dagen. Han är mera följ och uppmärksam i träningen - lyssnar och försöker göra rätt mkt mera koncentrerat. Han är liiiite mindre...

Av Anna - 17 juni 2015 14:41

Av Anna - 12 juni 2015 09:11

Idag plastas ensilagebuntar. Ett fack i plansilon är fullt :) det är alltid fint när vinterfodret börjar fyllas på. ...

Av Anna - 30 mars 2015 10:17


Förra lördagen va min rallylydnadsinstruktörsexamination (världens längsta ord? :) ) Den gick bra och jag blev godkänd! Har några kompletteringar kvar att skicka in parallellt med kursen jag ska ha och så behöver Veto och jag ett gk resultat i forts...

Presentation


Denna bloggen handlar om mej, mina fyrbeningar och livet på landet :)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards